TADIĆ NA LEVOJ RUCI NOSI 50.000 EVRA: Sat od ROZE ZLATA zablistao na dodeli nagrada! Dušan NE ŽALI NOVCE za luksuznim modelom FOTO
Foto: Starsport

odličan ukus kapitena

TADIĆ NA LEVOJ RUCI NOSI 50.000 EVRA: Sat od ROZE ZLATA zablistao na dodeli nagrada! Dušan NE ŽALI NOVCE za luksuznim modelom FOTO

Fudbal -

Dušan Tadić iza sebe ima još jednu fantastičnu godinu i zasluženo je osvojio nagradu za najboljeg srpskog fudbalera.

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije je sa klubom igrao četvrtfinale Lige Evrope za prošlu sezonu, zatim je osvojio titulu u Holandiji, a onda je ove sezone, kako kaže očekivano stigao do svih šest pobeda u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kada je reč o reprezentaciji dugo će ostati upamćen ishod utakmice protiv Portugala u Lisabonu. Dušan Tadić je postigao prvi, a bio asistent kod drugog gola kojim je Aleksandar Mitrović poslao Srbiju na Svetsko prvenstvo.

Kraj decembra bio je zakazan za svečanost Fudbalskog saveza Srbije i dodelu nagrada najboljima.

Dragan Stojković, Jelena Čanković, Dušan Tadić
foto: Starsport

Najbolja fudbalerka je Jelena Čanković, a najbolji trener Dragan Stojković Piksi.

Svi su preuzeli svoje Zlatne lopte, a Tadić se na ceremoniji pojavio u elegantnom izdanju, a odelo i kravatu ukrasio je jednim skupocenim detaljem.

U pitanju je sat vredan između 40.000 i 50.000 evra!

Patek Philipe model 5230R-012 u roze zlatu se na tržištu može pronaći za cenu blizu 40.000, ali u prodavnicama cena ide i do 50.000 evra.

Dušan Tadić, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport

S obzirom na to da, prema pojedinim podacima Tadić na godišnjem nivou u Amsterdamu zaradi 3.600.000 evra, a da je nedeljna plata našeg kapitena veća od pomenute cene časovnika i ne čudi što je fudbaler sebe navikao na luksuz. Na kraju krajeva, to je i zaslužio.

Kurir sport

Bonus video:

02:18

Piksi dobio prestižnu nagradu u Nišu, pa otkrio šta očekuje na svetskom prvenstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track