LEGENDA PARTIZANA BEZ USTEZANJA O BJEKOVIĆU: Iskusan je funkcioner, ali SAVEZ mora da vodi neko MLAĐI!
Foto: Dado Đilas, Starsport©, Filip Plavčić

iskreno

LEGENDA PARTIZANA BEZ USTEZANJA O BJEKOVIĆU: Iskusan je funkcioner, ali SAVEZ mora da vodi neko MLAĐI!

Fudbal -

Miodrag Ješić bez dlake na jeziku kada je u pitanju borba za fotelju u FSS

Kampanja za predsedničku funkciju Fudbalskog saveza Srbije uveliko traje, iako još nisu raspisani izbori. Prvi koji se pozicionirao jeste Nenad Bjeković, aktuelni potpredsednik FSS i čovek koji ima 74 godine.

Miodrag Ješić
foto: Starsport

Njegov nekadašnji saborac iz Partizana Miodrag Ješić (63), danas uspešan trener u mnogim egzotičnim zemljama, smatra da je Nenad Bjeković iskusan funkcioner, ali da zbog godine nije idealno rešenje za budućeg predsednika FS Srbije.

- Sa Nenadom Bjekovićem sarađivao sam i kao sa trenerom i kao direktorom, a poznajem ga i kao čoveka. Iskusan čovek koji je ceo svoj život posvetio fudbalu, u Partizanu kao igrač i kasnije kao trener i kao direktor kluba. Međutim, smatram da rešenje treba tražiti u nekim novim snagama, mlađim, sa novim idejama - rekao je Miodrag Ješić za portal "24sedam" i dodao:

Nenad Bjeković
foto: Starsport©

- Da se predvodi jedna tako ozbiljna institucija kao što je FSS, ako hoćemo nešto da promenimo, onda treba dovesti novog i mlađeg predsednika. Imali smo do sada iskusne predsednike, ali da sad probamo sa nekim mlađim.

Miodrag Ješić osvojio je dve titule kao fudbaler Partizana u sezonama 1977-1978 i 1982-1983. Najveći uspeh u trenerskoj karijeri mu je osvojeno prvenstvo Bugarske sa CSKA iz Sofije u sezoni 2004-2005. Tih godina je u Evropi Ješić bio hit sa CSKA jer je uspevao da pobedi Liverpul i Leverkuzen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track