KAD TE CENI I HVALI ČUVENI BOBO, ONDA ZNAŠ DA VREDIŠ: Kakve reči Vijerija za Vlahovića - DUŠAN JE NAJBOLJI IGRAČ SERIJE A
Foto: EPA/Elisabetta Baracchi, EPA/Matteo Bazzi

istina

KAD TE CENI I HVALI ČUVENI BOBO, ONDA ZNAŠ DA VREDIŠ: Kakve reči Vijerija za Vlahovića - DUŠAN JE NAJBOLJI IGRAČ SERIJE A

Fudbal -

Legendarni Italijan ne štedi kompimente na račun Srbina

Čuveni Kristijan Vijeri nikada nije skrivao simpatije prema Dušanu Vlahoviću. Javno je isticao njegove kvalitete u svom podkastu koji vodi, a sada je u razgovoru za list "Korijere dela Sera" istakao pohvale sa težinom za srpskog fudbalera.

Dušan Vlahović
foto: EPA

Dušan Vlahović postigao je 16 golova u prvom delu Serije A i drži lidersku poziciju na listi strelaca italijanskog fudbalskog šampionata.

- Kome dajem titulu najboljeg igrača prvog dela sezone? Kažem Vlahović, bez dileme. On je, uz Halanda, najbolja čistka devetka Evrope. Na međunarodnom nivou, stavio bih Halanda na prvo, a Vlahovića na drugo mesto - rekao je Vijeri.

Kristijan Vijeri
foto: Profimedia

Čuveni Bobo ranije je pričao da ga Dušan Vlahović mnogo podseća na njega kada je počinjao karijeru. Italijanski mediji pišu da je Fjorentina osvojila 11 bodova više nego u istom periodu prošle sezone i da najveće zasluge za takav rezultat pripadaju baš Dušanu Vlahoviću.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track