ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA BORJANA! Sin legendarnog golmana zbog Piksija izabrao Orlove, atraktivna lepotica osvojila njegovo srce!
Foto: Starsport, Instagram

senzacionalno

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA BORJANA! Sin legendarnog golmana zbog Piksija izabrao Orlove, atraktivna lepotica osvojila njegovo srce!

Fudbal -

Ukoliko dođe do razlaza sa reprezentativcem Kanade, prva opcija za čuvara mreže na "Marakani" je golman Benfike Mile Svilar, koji je rođen u Belgiji

Ona je osvojila srce mladog golmana. Pre nekoliko meseci fudbalskim svetom kao bomba je odjeknula vest da je golman Benfike Mile Svilar odlučio da zaigra za Srbiju i obuče dres Orlova.

Mile Svilar, Ratko Svilar, Benfika, Iker Kasiljas, golman, rekord
foto: Printscreen

Sin čuvenog jugoslovenskog golmana Ratka Svilara, rođen je u Belgiji i prošao je sve mlađe selekcije te države, a godinama unazad ljudi iz FSS su na sve načine pokušavali da ga privole da zaigra za našu zemlju.

Ti pokušaji nisu dali rezultata, ali je izgleda aktuelni selektor Dragan Stojković Piksi imao keca u rukavu, pa je Svilar prelomio i odlučio se za Srbiju.

Mile Svilar
foto: EPA

Poslednjih dana se priča i da će Crvena zvezda zvezda krenuti u operaciju angažovanja Svilara i iskoristiti to što mu ističe ugovor sa Benfikom u junu, ali to sve u slučaju da ode Milan Borjan.

Zbog nespornih kvaliteta mladi golman godinama je u centru pažnje, ali se on trudio od početka karijere pa sve do danas da se o njemu priča i piše samo zbog onoga što postiže na terenu.

Privatan život pažljivo je čuvao daleko od očiju javnosti, a sa brojnim pratiocima na Instagramu podelio je tek po koji njegov deo. Sada je ipak iznenadio sve kada je među mnogobrojnim slikama vezanim za fudbal podelio sliku na kojoj je sa svojom lepšom polovinom.

Mladi golman i atraktivna lepotica po svemu sudeći svoju ljubav sebično čuvaju samo za sebe, a Svilar je u opisu slike otkrio da je povod za ovu objavu godišnjica ljubavi. O devojci golmana Srbije ne zna se gotovo ništa, ali je po osmesima i te kako jasno da ovo dvoje mladih uživaju u ljubavi i jakim emocijama koje ih povezuju.

Kurir sport

Bonus video:

00:17

Milan Borjan na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track