DEJAN STANKOVIĆ O MURINJU I SINIŠI: Blago je imati ŽOZEA uz sebe, sa MIHOM najviše pričam, on uvek da pravi bratski savet
Foto: Profimedia, FK Crvena Zvezda

dva važna čoveka

DEJAN STANKOVIĆ O MURINJU I SINIŠI: Blago je imati ŽOZEA uz sebe, sa MIHOM najviše pričam, on uvek da pravi bratski savet

Fudbal -

Trener Crvene zvezde ima veliku podršku

Dejan Stanković imao je sreću da je tokom igranja u Italiji radio sa najboljim trenerima na svetu i igrao sa najkvalitetnijim fudbalerima na planeti. Veliki broj prijateljstava ostao je iz tog perioda. Dva imaju specijalnu težinu za njega, posebno sada, kada se bavi trenerskim pozivom.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Žoze Murinjo je nedavno dao izjavu, rekavši da gleda i prati sve svoje igrače. Dejan Stanković za Kurir otkriva kako izgleda komunikacija sa legendarnim Portugalcem.

Žoze Murinjo
foto: Profimedia

- Na grupi je bilo čestitanja, ali ne i sugestija. Uvek jedni drugima delimo komplimente. Tijago Mota radi dobar posao u Speciji, Kristijan Kivu sa mladim timom Intera takođe… Borimo se koliko možemo. Mladi smo i golobradi. Drago mi je što mogu da se čujem sa Žozeom i pravo je blago imati takvog čoveka uz sebe - jasan je Dejan Stanković.

Siniša Mihajlović ima posebno mesto u životu Dejana Stankovića.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Ma, Miha. Njegove reči najviše znače. Ima 13 ili 14 godina velikog iskustva kao trener. Sa njim najviše volim da pričam, da podelim neka unutrašnja osećanja i iskustva. Ne tiče se to taktike. Ne može “kopi pejst” da od nekoga prepisuješ, već da od onih igrača koje imaš nešto napraviš, izvučeš iz njih maksimum. Od Mihe uvek dobijem, dobru, baš dobru i jaku reč, pravi bratski i očinski savet - ne ostavlja bilo kakvu dilemu Dejan Stanković.

Veliki intervju sa Dejanom Stankovićem u kojem priča o Crvenoj zvezdi, pritisku, rezultatima, odnosom sa čelnicima kluba, porodici, Mihajloviću i Murinju čitaćete za Božić, u veb i print izdanju.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track