SVETSKI PRVAK IGRAĆE ZA METALAC: Momak koji je dao gol BRAZILU na Novom Zelandu stiže u Gornji Milanovac
Foto: Starsport

pokušaj da se vrati

SVETSKI PRVAK IGRAĆE ZA METALAC: Momak koji je dao gol BRAZILU na Novom Zelandu stiže u Gornji Milanovac

Fudbal -

Otkada je umesto Srbije izabrao da igra za Crnu Goru traje njegov strmoglav pad u karijeri

Staniša Mandić, svetski prvak sa reprezentacijom Srbije sa Novog Zelanda, novi je fudbaler Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Posle tri ipo godine Staniša Mandić (26) vratio se u srpski fudbal. Nekada je igrao za Čukarički, a unazad nekoliko sezona tavorio je po mnogim klubovima, igrao je za norveški Songdal, Zrinjski iz BIH, te slovenačku Muru.

Staniša Mandić
foto: Starsport

Momak rođen u Herceg Novom najblistavije trenutke imao je u dresu reprezentacije Srbije. Sa omladinskom reprezentacijom do 20 godina koju je predvodio Veljko Paunović, postao je 2015. svetski šampion na mundijalitu na Novom Zelandu.

Staniša Mandić
foto: Profimedia

Staniša Mandić bio je jedan od zapaženijih pojedinaca u redovima "srpskih orlića". Postigao je gol protiv Malija u grupi, a onda i protiv Brazila u finalu. Nažalost, posle je odlučio da promeni reprezentaciju, pa je zaigrao za Crnu Goru. Ljut što ga selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić nije uvrstio na spisak, doneo je odluku koju niko nije očekivao. Odigrao je samo četiri utakmice za "hrabre sokolove" i od tada traje njegov strmoglav pad u karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track