GOTOVO, ZVEZDA ZAVRŠILA BOMBU! Italijan RASKINUO UGOVOR S VALENSIJOM da bi došao na Marakanu, crveno-beli dobijaju MEGA pojačanje!
Foto: EPA

pada potpis!

GOTOVO, ZVEZDA ZAVRŠILA BOMBU! Italijan RASKINUO UGOVOR S VALENSIJOM da bi došao na Marakanu, crveno-beli dobijaju MEGA pojačanje!

Fudbal -

Još na kraju 2021. godine pričalo se o interesovanju Crvene zvezde za fudbalera Valensije, Kristijana Pičinija, a stvar je kulminirala na samom startu 2022.

Ukoliko je verovati Nikolu Šćiri, popularnom italijanskom novinaru koji sebe naziva ekspertom za transfer tržište, Pičini je raskinuo ugovor sa Valensijom i spreman je za potpisivanje ugovora sa crveno-belima.

Krsitijano Picini
foto: Profimedia

Šćira je poručio da je stvar gotova i da će njegov zemljak potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

Pičini je imao ugovor do kraja sezone, međutim, ako se ispostavi da je informacija italijanskog novinara tačna, biće jasno da je želeo da što pre napusti klub za koji je ove sezone igrao na šest utakmica u prvenstvu i dve u kupu.

Dvadesetdevetogodišnji desni bek je od avgusta 2019. godine imao problema sa povredama. Do maja 2020. je imao dve operacije kolena i to ga je izbacilo iz tima. U prvoj sezoni na "Mestalji" je bio standardan, odigrao je 37 utakmica, dok je ove godine nezadovoljan minutažom.

Pičini je u karijeri igrao za Fiorentinu, Speciju, Livorno, Betis, Sporting, Atalantu i Valensiju, a "Slepi miševi" su za njegov dolazak iz Lisabona 2018. godine izdvojili 8.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track