DEPORTACIJA IZ ZEMLJE ILI BORBA ZA ISTORIJU: Pred Đokovićem su KLJUČNI SATI! Kako Australija treba da postupi prema Novaku?
Foto: Profimedia

velika anketa

DEPORTACIJA IZ ZEMLJE ILI BORBA ZA ISTORIJU: Pred Đokovićem su KLJUČNI SATI! Kako Australija treba da postupi prema Novaku?

Tenis -

Buran period, a mišljenja podeljenja. Novak Đoković još uvek ne zna da li će zaigrati na ovogodišnjem izdanju Australijan opena.

Kritike, kao i poruke podrške stižu sa svih strana, a raloga za drugačija razmišljanja ljubitelja tenisa svakog dana ima sve više.

Podsetimo, Novak Đoković trenutno čeka odluku Ministra imigracija Aleksa Hoka, koji može da ukine vizu srpskom teniseru uprkos odluci suda da mu dozvoli ulazak u zemlju.

Najbolji teniser sveta se oglasio u sredu na društvenim mrežama gde je pokušao da objasni nedoumice mnogih oko njegove prijave za dolazak u Australiju. Međutim, njegovo objašnjenje nije svima otklonilo dileme, a ima i onih koje su Novakove reči samo zbunile.

U svakom slučaju, haotičan period još uvek nije gotov. Pitanje je da li će Đoković imati priliku da brani titulu na Australijan openu i da se bori za 10. trofej na ovom turniru i istorijski 21. trofej na grend slemovima koji bi ga odvojio od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Žreb je zakazan za četvrtak u 5 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu, a do tada bi ceo svet trebalo da sazna konačnu odluku Hoka i Australije.

Kurir sport

Bonus video:

07:51

Advokat upozorava: Novaku se spremaju nove pakosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track