POJAČANJA NA KROVU: Tri nova igrača u redovima Voždovca
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

POJAČANJA NA KROVU: Tri nova igrača u redovima Voždovca

Fudbal -

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je kompletirao golmanski roster, pošto je ugovor sa tim klubom potpisao Darko Vukašinović.

Novi čuvar mreže Voždovca došao je iz redova Inđije, a prethodno je branio boje i vranjskog Dinama, VSК iz Borče, Loznice i Zlatibora. On je potpisao ugovor na dve i po godine.

"Za mene je dolazak u Voždovac veliki iskorak u karijeri. Svidja mi se i odgovara mi sistem igre trenera Linte i smatram da za mene trenutno nema boljeg kluba u Srbiji", rekao je Vukašinović, prenosi klub.

"Principi savremenog fudbala i igra nogom koji se ovde forsiraju su mi veoma važni, a cilj koji sam sebi postavio je jasan - želim da se izborim da branim", dodao je on.

Dres Voždovca u naredne tri i po godine nosiće Andrej Blagojević i Mateja Đorđević, koji su ponikli u omladinskoj školi Partizana.

I oni dolazak na "Krov" vide kao veliki iskorak u svojoj profesionalnoj karijeri.

"Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to", rekao je 20-godišnji Blagojević.

Godinu dana mlađi Đorđević je naveo da su mu prvi utisci o novom klubu "fenomenalni".

"Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone", rekao je on.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track