DRUGO POJAČANJE ZA NAPREDAK OVE SEZONE: Štoper Nemanja Kojčić potpisao za Čarapane
Foto: FK Napredak

PRELAZNI ROK

DRUGO POJAČANJE ZA NAPREDAK OVE SEZONE: Štoper Nemanja Kojčić potpisao za Čarapane

Fudbal -

Napredak je doveo i drugo pojačanje za prolećnu sezonu u Super ligi Srbije

Dvoipogodišnji ugovor potpisao je štoper Nemanja Kojčić, koji ima 24 godine, visok 192 cm, a dolazi iz Novog Pazara. Defanzivac je ranije igrao za Kabel, Hajduk iz Kule, Cement, novosadsku Crvenu zvezdu i Proleter.

Iako je karijeru gradio i stasavao na vojvođanskim terenima, Kojčić je poreklom Kruševljanin, vrlo blizak rođak Napretkovoj legendi Branislavu Džaji Kojičiću, a do sada je najviše nastupao na vojvođanskim terenima.

Prezime im se razlikuje samo u jednom slovu, koje je kod novog defanzivca nestalo, kao posledica administrativne greške.

-Očekujem da će dolazak u Napredak biti veliki iskorak u mojoj karijeri. Svestan sam da neće biti lako izboriti se za mesto u timu, jer Kerkez i Mršić čine, možda i najbolji štoperski tandem u Super ligi. Zdrava konkurencija je uvek dobrodošla i ne plašim se. Naprotiv, verujem u sebe i spreman sam da se borim, a odluka je na kraju na treneru. U svakom slučaju daću sve od sebe da se nametnem i dam doprinos novim, prolećnim pobedama, izjavio je novi štoper Nemanja Kojčić, odmah po potpisivanju ugovora.

Kurir sport / Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track