NAPREDAK OTPUTOVAO U TURSKU: Čarapani dobili tri nova igrača
Foto: Napredak

stigla pojačanja

NAPREDAK OTPUTOVAO U TURSKU: Čarapani dobili tri nova igrača

Fudbal -

Napredak zbija redove i jača igrački kadar za prolećnu sezonu u Super ligi Srbije za tri nova igrača.

Golman Nikola Vasiljević ostaje u Napretku do kraja sezone, kao pozajmljen igrač Crvene zvezde, a sada je dobio i konkurenciju. Prema rečima Sanje Milutinović, pr menadžerke Napretka, golman Vladimir Savić je stigao iz Zlatibora i potpisao ugovor na godinu i po dana. Jesenas je bio standardan na golu Čajetinaca, ranije je branio za Mladi radnik, Slogu ZZ, Radnički 1923. ž

-Pored Savića, potpisao je i Miloš Džugurdić, jer je zadovoljio na probi i nosiće dres Čarapana narednih šest meseci. Ovaj iskusni napadač igrao je do sada za Teleoptik, subotički Spartak, Voždovac, BSK – a iz Borče, kao i klubove iz regiona, Olimpik, Skoplje, Grbalj. Prethodnih šest meseci proveo je u srpskoligašu Meševu, kaže gospođa Milutinović.

Trener Stefanović je izjavio da kvalitet Džugurdića nije sporan, ali je vidljivo da mu je jesenas falio dobar rad.

Četvorogodišnji profesionalni ugovor potpisao je mladi štoper Petar Pavlović, koji je prošao kompletnu Napretkovu školu, a posle omladinskog staža kalio se u prethodnih šest meseci u srpskoligašu Meševu.

Napredak su napustila dva igrača, koji nisu uspeli da se nametnu treneru Stefanoviću, ugovore su sporazumno raskinuli Mihajlo Mitić i i Stefan Dabić.

Napretkova ekspedicija danas (u nedelju) putuje na dvonedeljne pripreme u staru bazu – Antaliju (Turska). Planirane su su četiri kontrolne utakmice, a traži se i peti rival.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track