ŠOKANTNE SCENE NA FUDBALSKOJ UTAKMICI: Huligani uleteli na teren, pronađen nož kojim su GAĐALI IGRAČE - meč nastavljen VIDEO
Foto: Screenshot/Twitter

južnoamerikanci

ŠOKANTNE SCENE NA FUDBALSKOJ UTAKMICI: Huligani uleteli na teren, pronađen nož kojim su GAĐALI IGRAČE - meč nastavljen VIDEO

Fudbal -

Južnoamerikanci su veliki fanatici kada je u pitanju fudbal, ali često umeju da preteraju.

U subotu, 22. januara utakmica između domaćeg Sao Paula i Palmeirasa u polufinalu Kupa Sao Paula za igrače starosti do 20 godina prekinuta je, ali ubrzo i nastavljena nakon što su dvojica navijača uletela na teren.

Jednog su uspeli da zadrže fudbaleri Sao Paula, dok je drugi ipak stigao i fizički napao igrača gostujuće ekipe.

Međutim, ono što je šokiralo sve prisutne jeste trenutak kada je glavni sudija meča sa terena pokupio nož koji je bačen na fudbalere.

Uprkos činjenici da nije bezbedno za fudbalere Palmeirasa i da su iz Palmeirasa tražili da utakmica ne bude nastavljena, ona je odigrana do kraja i to pobedom gostiju rezultatom 1:0.

- Prvo smo mislili da je jedan od navijača koji je uleteo na teren pokušao da napadne nožem fudbalera Palmeirasa. Sudije su mi posle utakmice u svlačionici pokazale fotografiju koja kruži "WhatsApp" grupama i po medijima na kojoj se vidi da je nož ipak bačen sa tribina zajedno sa ostalim predmetima. Na Građanskoj policiji je da pronađe kako je ovaj nož završio na stadionu, ko je, kako i na kom ulazu radio pretres - saopštio je Cezar Sad, policajac koji je potvrdio da je otvorena istraga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track