SADA JE ZVANIČNO! MILOŠ DEGENEK U AMERICI: Zvezdin junak iz Salcburga zadužio dres KOLUMBUSA
Foto: Starsport

ide na drugi kraj sveta

SADA JE ZVANIČNO! MILOŠ DEGENEK U AMERICI: Zvezdin junak iz Salcburga zadužio dres KOLUMBUSA

Fudbal -

Bivši defanzivac crveno-belih karijeru nastavlja u MLS ligi

Bivši defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek novi je član američkog kluba Kolumbos Krou, člana MLS lige. Reprezentativac Australije potpisao je dvogodišnji ugovor, doputovao na Floridu na pripreme i odmah se stavio na raspolaganje novom klubu.

Miloš Degenek
foto: www.crvenazvezdafk.com

Klub iz Ohaja uspeo je da ubedi Miloša Degeneka i dobije bitku sa austrijskim LASK-om, turskom Adanom i mađarskim Videotonom, koji su takođe želeli rođenog Kninjanina u svojim redovima. Želja trenera Kaleba Portera i generalnog menadžera tima Tima Bezbatčenka je da ojačaju odbranu i da izbore plasman u plej-of.

- Prvo bih želeo da se zahvalim svima u klubu Kolumbus na prilici i verovanju koje imaju u mene. Veoma sam uzbuđen zbog ovog poteza i igranja u MLS ligi. Radujem se susretu sa novim timom i skorom dolasku. Jedva čekam da počnem da igram i upoznam sve navijače na stadionu koji je apsolutno prelep. Velika godina je pred nama - poručio je Degenek.

Miloš Degenek
foto: Starsport©

Pouzdani defanzivac karijeru je počeo u klubu Beli orlovi iz Sidneja. Kao mlad se vratio u Evropu, zaigrao za Štutgart, Minhen 1860 i Uravu, odakle je stigao u Crvenu zvezdu, za koju je igrao u dva navrata, a između toga bio je i član saudijskog i Al Hilala.

U redovima Crvene zvezde bio je jedan od junaka trijumfa u Salcburgu 2018. i ulaska u Ligu šampiona. U crveno-belom dresu osvojio je tri titule i Kup Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track