KO JE LJUBA FEJSA, POVRATNIK U PARTIZAN POSLE 11 GODINA: Momak koji fura BRUTALNE TETOVAŽE i fudbaler koga zovu "ČOVEK TROFEJ"
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

fanatik

KO JE LJUBA FEJSA, POVRATNIK U PARTIZAN POSLE 11 GODINA: Momak koji fura BRUTALNE TETOVAŽE i fudbaler koga zovu "ČOVEK TROFEJ"

Fudbal -

Ima istetovirana leđa, prsa i levu ruku

Posle 11 godina Ljubomir Fejsa se vratio u Partizan. Iskusni srpski fudbaler potpisao je ugovor do juna 2023. godine i odmah se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću na pripremama u Antaliji.

Ljubomir Fejsa
foto: FK Partizan

Kurir je još u oktobru,a potom i u decembru najavio povratak Fejse u Partizan. A, ko je Ljuba Fejsa? Čovek koji se na velika vrata vratio u Humsku sa samo jednim ciljem - da vrati titulu! To ne bi trebalo da mu bude problem jer je u jednoj deceniji sa tri različita kluba Partizanom, Olimpijakosom i Benfikom osvajao titule. Tada je i dobio nadimak "Čovek trofej" ili "Fenomen".

Za tri sezone koliko je proveo u ekipi Partizana, Fejsa je osvojio tri titule prvaka Srbije kao i dva trofeja u kupu. Sa Olimpijakosom bio je tri puta prvak Grčke i dva puta pobednik kupa. Najviše trofeja osvojio je igrajući za Benfiku, čak pet titula šampiona Portugala, dva kupa i jednu Ligu Evrope, ukupno 12.

Ljubomir Fejsa
foto: Printskrin/Instagram

Sa druge strane, Ljubomir Fejsa ima veliku strast prema tetovažama. Može se reći da je pravi fanatik. Pored leve ruke istetovirao je i cela leđa, ukrasivši ih hrišćanskim motivima, manastirima i porodičnom simbolikom. Bliže vratu uradio je Isusa Hrista, dok je u donjem delu leđa oslikan Ljubomir Fejsa sa porodicom.

Fejsa ima i istetovirane grudi.

Ljubomir Fejsa
foto: Printskrin/Instagram

- Krenuo sam od leve strane na kojoj se nalazi orao, što verujem da nije potrebno previše objašnjavati. On je simbol kluba za koji igram i predstavlja nešto posebno za mene. Na desnoj strani se nalazi lav, jer sam rođen u avgustu i u horoskopu sam lav. Tu je i nekoliko reči koje su veoma važne za mene. Takođe, osvojio sam i deset ligaških titula u karijere – što sam obeležio zvezdicama - rekao je pre nekoliko godina Fejsa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track