POTPUNO DRUGAČIJA OD DRUGIH! Fejsina supruga od danas je prva DAMA Humske! FOTO
Foto: Ljubomir Fejsa Instagram

bomba

POTPUNO DRUGAČIJA OD DRUGIH! Fejsina supruga od danas je prva DAMA Humske! FOTO

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa priključio se danas saigračima na pripremama u Beleku u Turskoj. Kako su saopštili crno-beli, Fejsa je letom iz Beograda preko Istanbula došao na drugi deo priprema Partizana. Fejsa, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, nosiće dres sa brojem 15. On je prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a 33-godišnji fudbaler potpisao je ugovor na godinu i po dana.

Sa Fejsom u Beograd stiže i njegova supruga sa kojom je u braku 12 godina, a nema sumnje, Suzana će pojačati konkurenciju po lepoticama na tribinama i u ložama Humske.

Ona odudara od klasičnih žena fudbalera, jer nema društvene mreže, retko je možemo videti u javnosti, ali o njenoj lepoti svedoče i fotografije koje objavljuje njen suprug na svom profilu na Instagramu.

Ljubomir i Suzana imaju dvoje dece, sina Matea i ćerku Petru.

1 / 13 Foto: Ljubomir Fejsa Instagram

Podsetimo, za Partizan je igrao od 2008. do 2011. godine. Igrao je još za Hajduk iz Kule, Olimpijakos, Benfiku, Alaves i saudijski Al Ahli. Partizan će se pripremati u Turskoj do 6. februara, kada je planiran povratak u Beograd.

Prolećni deo prvenstva ;Partizan će početi utakmicom protiv Radničkog u Nišu, 12. ili 13. februara. Posle prvog dela šampionata Partizan je prvi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track