ZVEZDA PROMENILA RIVALA NA PRIPREMAMA U TURSKOJ: Belorusi otkazali, austrijski ALTAH je protivnik pred polazak za Beograd!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

lako se snašli

ZVEZDA PROMENILA RIVALA NA PRIPREMAMA U TURSKOJ: Belorusi otkazali, austrijski ALTAH je protivnik pred polazak za Beograd!

Fudbal -

Šahtjor iz Soligorska otkazao pripreme u Antaliji

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Turskoj gde su do sad odigrali dve prijateljske utakmice, a isto toliko ih očekuje do povratka u Beograd.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Poslednju proveru izabranici Dejana Stankovića trebalo je da imaju protiv Šahtjora iz Soligorska, ali je došlo do promene protivnika te će crveno-beli generalnu probu imati protiv Altaha iz Austrije. Belorusi se nisu ni pojavili u Antaliji, deluje da su otkazali pripreme, pa je klub iz Ljutice Bogdana lako pronašao zamenu.

Crveno-beli momci se vredno pripremaju za nastavak sezone koji ih očekuje u februaru. Ovogodišnje zimske pripreme izabranici Dejana Stankovića u potpunosti će odraditi u Turskoj gde su do sad već odigrali mečeve protiv Maribora i Laska.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Naredni protivnik je Šahtjor Donjeck i taj meč biće odigran po planu 31. januara. Plan priprema je promenjen kada je u pitanju meč koji je trebao da se odigra protiv ekipe Šahtjora iz Soligorska, taj duel je otkazan, ali će izabranici Dejana Stankovića istog dana 3. februara od 10.00 časova po srpskom vremenu odmeriti snage sa ekipom Altaha iz Austrije, a zatim se po završetku duela uputiti ka Beogradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track