NA POMOLU SENZACIONALAN TRANSFER! Pred Humskom 6.000.000 evra iz Premijer lige, Partizan na OGROMNOM ISKUŠENJU zbog napadača!
Foto: Starsport

zlatna koka

NA POMOLU SENZACIONALAN TRANSFER! Pred Humskom 6.000.000 evra iz Premijer lige, Partizan na OGROMNOM ISKUŠENJU zbog napadača!

Fudbal -

Marko Milovanovič je ove sezone dokazao da Partizan može da računa na njega iako je na leto 2021. godine napunio 18 godina.

Naravno, kada se na velikoj sceni pojavi igrač sa takvim predispozicijama i potencijalom spakovanim u 196 centimetara visine, automatski se stvore i skauti brojnih bogatih i jakih klubova koji poput lešinara namirišu plen.

U slučaju mladog napadača crno-belih koji je nedavno govorio za Kurir, najuporniji lešinar je Vulvs, premijerligaš koji se u ovom trneutku bori za plasman u neko od evropskih takmičenja.

Kako saznaje Telegraf, Vulvsi su u samoj završnici prelaznog roka poslali ponudu Partizanu vrednu 6.000.000 evra.

Pored toga, ukoliko u narednim satima poslednjeg dana za transfere u evropskom fudbalu, crno-beli odluče da prihvate ponudu sa ostrva, pripašće im i 20 procenata od naredne prodaje Milovanovića, a mladi napadač bi mogao da ostane u Humskoj do kraja sezone pa tek na leto spakuje kofere i preseli se u Vulverhempton, gradić u okolini Birmingema.

Isti izvor navodi da za Milovanovića postoji još ponuda.

Ajaks i Anderleht su ozbiljno zainteresovani, a nešto ozbiljnije od dve ekipe u "napad" su krenuli Belgijanci. Oni bi verovatno voleli da dobiju novog Aleksandra Mitrovića koji je iz Beograda svojevremeno krenuo baš u Brisel.

Belgijanci su ponudili 5.000.000 evra i 20 procenata od transfera, s tim što žele da već u jesenjem delu sezone vide osamnaestogodišnjaka u ljubičastom dresu.

U narednim satima bi trebalo da stignu detalji transfer priče i odgovor Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track