PAO DOGOVOR: Marko Jevtović u Partizanu do 2023. godine!
Foto: Dado Đilas

TRANSFER

PAO DOGOVOR: Marko Jevtović u Partizanu do 2023. godine!

Fudbal -

Marko Jevtović drugi put oblači crno-beli dres.

Dogovor između Partizana i Marka Jevtovića je postignut i fudbaler će se posle tri i po godine u inostranstvu i defiitivno vratiti među crno-bele, piše "Telegraf".

Vezista će danas proći neophodne lekarske preglede, potom i potpisati ugovor na godinu i po dana, a u Humsku stiže kao slobodan igrač na tržištu posle raskida ugovora sa Al Ahlijem iz Katara.

Marko Jevtović
foto: Printscreen

Stanojevića želja je bila da ojača poziciju defanzivnog veznog, da to bude čvrst agresivan fudbaler, opet dobar i u skoku i s loptom i to je bio Fejsa, dok je Jevtović je aposlutno "legao" stručnom štabu za pomenutu, ali i nešto ofazivniju poziciju u manevru.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i Al Ahliju iz Saudijske Arabije, sa kojim je nedavno prevremeno raskinuo ugovor zbog nemogućih uslova za život u pomenutoj zemlji tokom pandemije virusa korona.

(Kurir sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track