ZVEZDINA VELIKA ŽELJA IDE KOD GROFA BOŽOVIĆA: Đorđe Despotović odlučio, zbog trudne verenice potpisaće za ARSENAL!
Foto: Starsport©, arsenaltula.ru, FK Crvena Zvezda

izabrao klub

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA IDE KOD GROFA BOŽOVIĆA: Đorđe Despotović odlučio, zbog trudne verenice potpisaće za ARSENAL!

Fudbal -

Iskusni napadač ne želi da napušta Rusiju

Đorđe Despotović nastaviće karijeru u redovima Arsenala iz Tule, koji sa klupe predvodi trener Miodrag Božović. Iskusni napadač bio je velika želja sportskog sektora Crvene zvezde, međutim odlučio je da prihvati poziv ruskog prvoligaša.

Đorđe Despotović
foto: Profimedia

Ruski mediji pišu da će Đorđe Despotović (29) potpisati dvogodišnji ugovor sa Arsenalom iz Tule, ali i da će imati znatno manja primanja nego u Rubinu. Da podsetimo, prema pisanju iz Rusije, Despotović je navodno raskinuo ugovor sa ekipom iz Kazanja zbog neslaganja sa ljudima iz Rubina da mu nametnu agenta Kristijana Emila.

Verenica Đorđa Despotovića Sofija je trudna i uskoro bi trebalo da se porodi, pa je to još jedan razlog njegovog ostanka u Rusiji. Fudbaler i njegova izabranica trebalo bi da na svet donese ćerku.

Đorđe Despotović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pored interesovanja iz Crvene zvezde i Arsenala iz Tule, Đorđa Despotovića želeli su Himki i CSKA. Crveno-beli su imali plan da dovedu svog bivšeg omladinca i ponude mu ugovor od 600.000 evra po sezoni, a da prodaju Milana Pavkova u Kanzas siti za 1.000.000 evra, u američku MLS ligu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track