KANSELO PRODUŽIO UGOVOR SA SITIJEM DO 2027. GODINE: Nema boljeg kluba za fudbal, zadovoljstvo je raditi ovde (FOTO)
Foto: EPA/MARIO CRUZ

OSTAJE U KLUBU

KANSELO PRODUŽIO UGOVOR SA SITIJEM DO 2027. GODINE: Nema boljeg kluba za fudbal, zadovoljstvo je raditi ovde (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Žoao Kanselo produžio je danas ugovor na još dve godine, do 2027.Kako je saopštio šampion Premijer lige, 27-godišnji defanzivac će ostati do juna 2027. i tada će biti osam godina u klubu.

"Mančester siti je fantastičan klub i neverovatno sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Sitijevi igrači imaju sve što im je potrebno da dostignu pun potencijal, uz sjajne objekte, prvoklasne saigrače i neverovatnog trenera koji nas gura iz dana u dan. Nema boljeg kluba za fudbal, zadovoljstvo je raditi ovde", rekao je Kanselo za klupski sajt.

Kanselo je 2019. godine iz Juventusa prešao u Siti za koji je odigrao 106 utakmica i postigao osam golova. Osvojio je titulu u Premijer ligi i Liga kup.

"Imam još mnogo toga da postignem pre nego završim karijeru, a Mančester siti mi nudi najbolju šansu da ispunim ambicije. Novi ugovor znači da sada mogu da se koncentrišem na to da unapredim igru i osvojim više trofeja sa ekipom", naveo je portugalski fudbaler.

On je tokom karijere igrao još za Benfiku, Valensiju i Inter. Za reprezentaciju Portugala odigrao je 31 utakmicu i postigao je pet golova i osvojio Ligu nacija.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track