DUŠAN VLAHOVIĆ JE DUŠA OD ČOVEKA: Nije zaboravio IVANA TOMIĆA, birao je reči kada je pričao o njemu u JUVENTUSU!
Foto: Printscreen/Youtube, Dragana Udovičić

poštuje učitelja

DUŠAN VLAHOVIĆ JE DUŠA OD ČOVEKA: Nije zaboravio IVANA TOMIĆA, birao je reči kada je pričao o njemu u JUVENTUSU!

Fudbal -

Novi centarfor Stare dame ne zaboravlja ko ga je uveo u prvi tim Partizana pre šest godina

Dušan Vlahović na predstavljanju pred italijanskim novinarima nije zaboravio da pomene Ivana Tomića. Trenera koji ga je uveo u prvi tim Partizana 2016. godine, kada je još bio maloletan.

Dušan Vlahović debitovao je za Partizan, 21. februara u porazu od OFK Beograda (1:2), i sa 16 godina i 24 dana postao najmlađi debitant u istoriji Partizana.

Dušan Vlahović
foto: Starsport©

Dušan Vlahović se danas u Torinu zahvalio na velikoj podršci koju je dobio od navijača Juventusa, pomenuo je porodicu i prijatelje:

- Želim da se zahvalim svom prvom treneru Ivanu Tomiću! Uveo me je u prvi tim Partizana kada sam bio mnogo, baš mnogo mlad. Hvala, mnogo!

Ivan Tomić
foto: Starsport

Kurir je prošle godine pisao o tome koliko je Ivan Tomić uticao na razvoj Dušana Vlahovića, ali i njegovog prijatelja Nikole Milenkovića. Tada kao i sada, Ivan Tomić nije želeo da priča o svojim mladim lavovima:

- Nemam razlog nikakav da se pojavljujem u medijima, da neko čita ono što bih ja rekao. Bilo pozitivno, ili negativno. Izvinjavam se što ne mogu da vam budem na usluzi, ali mislim da je ovako najbolje!

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track