SPAVAŠ LI MIRNO, KRISTIJANO?! Ovaj momak je najveći SNAGATOR među fudbalerima! Ima 20 godina i samo 4,3 procenta masti u telu!
Foto: Instagram

impresivno

SPAVAŠ LI MIRNO, KRISTIJANO?! Ovaj momak je najveći SNAGATOR među fudbalerima! Ima 20 godina i samo 4,3 procenta masti u telu!

Fudbal -

Austrijski fudbaler David Daniliuc je najveći snagator među fudbalerima.

Ovaj 20-godišnji fudbaler Nice ima impresivne fizikalije. Visok je 188 centimetara, a u telu ima svega 4,3 procenta masti u telu! Primera radi, Kristijano Ronaldo, koji važi za jednog od najspremnijih sportista na planeti, ima sedam procenata masti, a prosek profesionalnih fudbalera je oko 10 procenata.

Poznati nemački bodibilder Ralf Moler impresioniran je ovim momkom:

"On je odličan. Dobre je naravi, mlad je i njegovo telo brzo sagoreva masnoće. Radi naporno sa tegovima, a ceni i treninge brzine i snage. Sviđaju mi se njegovi mišići".

David je nastupao za mlađe kategorije Real Madrida i Bajerna, a ugledni "Guardian" ga je 2018. godine uvrstio među 60 najvećih talenata. Austrijanac je 2020. odlučio da pređe u Nicu kako bi imao više prostora u seniorskom fudbalu. Njegova vrednost trenutno iznosi sedam miliona evra, a prati ga londonski Vest Hem.

Kurir sport/Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja