DEKI IZABRAO TROJICU ZVEZDINIH KLINACA: Stanković, Radulović i Đurić ostaju sa PRVIM TIMOM, Lučić i Mustafa igraće u SUPERLIGI!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pokazali se

DEKI IZABRAO TROJICU ZVEZDINIH KLINACA: Stanković, Radulović i Đurić ostaju sa PRVIM TIMOM, Lučić i Mustafa igraće u SUPERLIGI!

Fudbal -

Trio najtalentovanijih fudbalera iz Omladinske škole izborio da ovog proleća bude uz najbolje

Velika očekivanja ima Crvena zvezda od svoje dece. Zato i ne čudi što je Dejan Stanković na pripreme u Tursku poveo 12 fudbalera poniklih u Omladinskoj školi. Svi oni su prošli kroz filter i napravili korak dalje u karijeri.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prema saznanjima Kurira, mesto u prvom timu, tačnije šansu da do kraja sezone budu uz najbolje izborili su Andrija Radulović, Nikola Stanković i Andrej Đurić. Time je samo potvrđeno pisanje Kurira od pre nedelju dana, na osnovu viđenog učinka mladih fudbalera, posebno Radulovića.

Andrija Radulović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Priliku da igraju u Superligi dobiće Vladimir Lučić koji će na pozajmicu u Kolubaru i Ibrahim Mustafa koji će u kragujevački Radnički. Braća Jovan i Nikola Mituljikić nastaviće da se kale u Grafičaru.

Vladimir Lučić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Za Crvenu zvezdu je mnogo važno pitanje bonusa, pa je prodaja Marka Lazetića u Milan vredna pet miliona evra, nadomeštena kupovinom njegovog vršnjaka Nemanje Motike iz Bajerna, koji će se staviti na raspolaganje prvom timu.

Nikola Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković o nadarenim klincima sa kojima je radio u protekle tri nedelje u Turskoj, kaže:

- Sva deca su dosta dobro odradila pripreme. Stanković je bio i prošle godine sa nama, a sada kao da gledamo drugog momka. Dosta je zreliji i konkretniji, i vidi se veliki napredak. Prijatno iznenađenje je i Lučić koji je mlad, ali se i pored toga odlično uklopio. Veliki je profesionalac i predan je onom što radi. Vidi se velika želja za napretkom. Radulović je odigrao jednu utakmicu, ali se nakon toga požalio na povredu. Njegov kvalitet svi znamo, i to se ne dovodi u pitanje - objasnio je Dejan Stanković i nastavio:

Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Braća Mituljikić su pravo blago Crvene zvezde! Sigurno da ćemo motriti na njih i dalje. I Ibrahim se dobro pokazao. Kada pogledamo sve kompletno, mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost sa mladim igračima. Neko od mladih će ostati sigurno. Ne želim nikog da imenujem, ali su se odlično pokazali, i neki od njih će sigurno dobiti priliku da se pokažu u malo ozbiljnijim mečevima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track