SPOPADAO AJAKSOVE ŽENE, A ŽENA MU MIS HOLANDIJE: Za Overmarsa kažu da je SEKSUALNI PREDATOR, njegova supruga zasad ćuti
Foto: Profimedia

šokantno

SPOPADAO AJAKSOVE ŽENE, A ŽENA MU MIS HOLANDIJE: Za Overmarsa kažu da je SEKSUALNI PREDATOR, njegova supruga zasad ćuti

Fudbal -

Holandski mediji se pitaju kako će reagovati Šantal van Vensel posle brojnih afera svog muža

Afera "Napaljeni rođak" čiji je glavni akter Mark Overmars i dalje potresa Holandiju. Direktor Ajaksa napustio je klub podnevši ostavku jer je deceniju unazad seksulano uznemiravao žene zaposlene u klubu. Protiv njega je svedočilo čak 11 dama.

Mark Overmars je oženjen, ima dvoje dece. U svojoj izjavi, u kojoj se izvinjava svim ženama koje je uznemiravao traži mir za sebe i svoju proodicu.

Mark Overmars
foto: Profimedia

Njegova supruga Šantal van Vensel bivša je mis Holandije. Izabrana je za najlepšu Holanđanku 1995. godine, a takmičila se i na izboru za Mis Univerzuma, gde je zauzela 22. mesto od 82 učesnice. Nedugo posle toga, upoznala je i ušla u emotivnu vezu sa Markom Overmarsom.

Njih dvoje su u braku od 2013. godine, a zabavljaju se još iz vremena kada je Overmars bio fudbaler. Venčali su se u srednjovekovnom zamku Kannenburg u Vasenu. Šantal se za sada nije oglašaval u holandskim medijima, a prijatelji tvrde da je šokirana svim onim što su izneli tamošnji mediji vezano za njenog supruga.

Mark Overmars i Šantal van Vensel imaju dva sina Frenkija i Nika i obojica su fudbaleri.

Mark Overmars je suvlasnik lanca restorana u gradu Epeu, u provinciji Gelderland, gde i živi sa suprugom id ecom. Porodično preduzeće, "Overmars Vastgoed bv", osnovano je 1990. i nastavlja da ulaže, između ostalog, u poslovne i stambene zgrade. Sa svojim ocem Benom i bratom Edvinom, Mark takođe vodi servis za restauraciju automobila pod nazivom "Overmars Classic Cars". Godine 2002. Mark Overmars se prvi put pojavio na listi 500 najbogatijih Holanđana, na 441. mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track