BUGARIN BOŽINOV O SVOM PRIJATELJU VLAHOVIĆU: Izbor "sedmice" nije slučajan, JUVENTUS SMIŠLJENO stvara novi brend
Foto: AP / Fabio Ferrari, Filip Plavčić

bratko zna šta je marketing

BUGARIN BOŽINOV O SVOM PRIJATELJU VLAHOVIĆU: Izbor "sedmice" nije slučajan, JUVENTUS SMIŠLJENO stvara novi brend

Fudbal -

Dušanov nekadašnji saigrač iz Partizana veruje da će mladi Srbin uspeti u novom klubu

Lepe reči o Dušanu Vlahoviću izneo je i Valerij Božinov, nekadašnji igrač Juventusa i Partizana. Bugarin je igrao za crno-bele baš u vreme kada je mlađani Vlahović ulazio u prvi tim.

Valerij Božinov
foto: Starsport

- Čuli smo se nedavno, čestitao sam mu, šalili smo se malo. Kaže da me se u Torinu niko ne seća. (smeh) Objasnio sam mu da mu je ovo najbitniji momenat karijere. Juventus je prava porodica, čak i kada ne pobeđuje to je jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Valerij Božinov za "Gazeta delo sport" i objasnio kako vidi broj sedam na Vlahovićevom dresu:

- To nije nikakva slučajnost. Rekao je novinarima da to ništa ne znači, ali znam da nije ništa slučajno. Verujem da je u pitanju marketinški potez, na kojem je insistirao i klub. Posle odlaska Kristijana Ronalda Juventusu je bila potrebna top kupovina. Vlahović je legao u pravom trenutku, a sam izbor "sedmice" je odličan potez.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Valerij Božinov ukazuje da će Juventus posle "CR7" raditi na novom brendu kluba "DV7", a to pokazuje i prodaja dresova sa Vlahovićevim imenom. Bugarin smatra da će triling Vlahović-Dibala-Morata biti strah i trepet za sve italijanske klubove Serije A.

- Dibala je dobar partner za Vlahovića. Zbog toga se iskreno nadam da će ostati u Juventusu i posle leta. Danas vrhunski klubovi igraju sa napadačem koji je snažan fizički i dobro tehnički obučen, a prati ga "desetka" sa raznim kvalitetima. Već protiv Verone videlo se da se dobro razumeju, lepo je videti dvojicu mladih igrača kako pomažu jedan drugom i dopunjavaju se kvalitetom. Obratio bih pažnju i na Moratu. Ima drugačije karakteristike od Vlahovića, a sada igra i drugačiju poziciju. Takav triling može svakog da uplaši - bez ustezanja je ocenio Božinov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track