KOSTIĆ JE U JANUARU ODBIO ARAPSKE MILIONE IZ NJUKASLA: Englezi se nadaju da će posao sa SRBINOM završiti na leto, pre Italijana!
Foto: Profimedia

na ceni

KOSTIĆ JE U JANUARU ODBIO ARAPSKE MILIONE IZ NJUKASLA: Englezi se nadaju da će posao sa SRBINOM završiti na leto, pre Italijana!

Fudbal -

Srpski reprezentativac čeka Inter sa kojim koketira od prošlog leta

Filip Kostić imao je na stolu milionsku ponudu za prelazak u Njukasl ove zime. Tokom januara čelnici jednog od najbogatijih klubova na svetu, iza kojeg stoji saudijski šeik Mohamed bin Salman, kontaktirali su reprezentativca Srbije.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Kako piše nemački Bild "Svrake" su pokušale da opipaju puls Filipu Kostiću (29) i on ostaje njihov prvi izbor za levo krilo u letnjem prelaznom roku. Međutim, posao bi mogao da im pokvari Inter iz Milana, sa kojim srpski reprezentativac koketira od prošlog leta. Posebno otkada mu je propao transfer u Lacio, zbog čega se razišao sa menadžerom Faljijem Ramadanijem.

Filip Kostić ove sezone odigrao je 23 utakmice za Ajntraht iz Frankfurta, dao tri gola i upisao deset asistencija. U nemačkom klubu svesni su da im je predstojeće leto poslednja prilika da dobro zarade na Filipu Kostiću, pošto mu ugovor traje do juna 2023. godine.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Pokušaće u Ajntrahtu da mu ponude novi, ali su svesni da im je verovatnija varijanta da ga prodaju u Njukasl ili Inter. Trenutna vrednost Filipa Kostića, prema sajtu Transfermarkt, iznosi 20.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track