BORJAN JE IMAO TRI PONUDE OVE ZIME DA NAPUSTI ZVEZDU: Kapitena su tražila dva kluba iz Amerike i jedan iz Evrope!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

stop, dalje nećeš moći

BORJAN JE IMAO TRI PONUDE OVE ZIME DA NAPUSTI ZVEZDU: Kapitena su tražila dva kluba iz Amerike i jedan iz Evrope!

Fudbal -

Kanadski klubovi Toronto i Vankuver, kao i poljska Legija želeli iskusnog čuvara mreže

Milan Borjan imao je ove zime tri ozbiljne ponude iz inostranstva da napusti Crvenu zvezdu. Međutim, nijedna od njih nije mogla da privoli čelnike kluba da puste kapitena u sezoni kada predstoji grčevita borba za titulu.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

U decembru je Milan Borjan imao ponudu Toronta, člana američke MLS lige. Posle utakmica u januaru, kada je iskusni čuvar mreže briljirao na golu fudbalske reprzentacije Kanade u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, našao se u beležnici još dva velika kluba.

Milan Borjan
foto: AP

Jedan od tih klubova je Vankuver, a drugi najtrofejniji fudbalski kolektiv iz Poljske, Legija iz Varšave koju predvodi Srbin Aleksandar Vuković. Kanadski klubovi koji igraju u američkoj MLS ligi i dalje se nadaju da bi mogli da za pristojno obeštećenje dobiju Milana Borjana, pošto prelazni rok u toj ligi traje do 15. marta. Međutim, izvesnije je da pokušaju posao da završe na leto.

Svim zainteresovanim klubovima, odgovor iz Ljutice Bogdana bio je negativan. Čelnici kluba i stručni štab odlučili su da su svi fudbaleri, koji su trenutno u klubu, potrebni u borbi za titulu. Taj trofej jeste prioritet za crveno-bele, pa stoga i ne čudi zašto su insistirali na ostanku Milana Borjana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track