BILA JE TO NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA NA SPORTSKOJ SCENI: Snežana i Đorđe voleli su se ISKRENO, bez SKANDALA I SVAĐA
Foto: Printskrin/Instagram

za primer

BILA JE TO NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA NA SPORTSKOJ SCENI: Snežana i Đorđe voleli su se ISKRENO, bez SKANDALA I SVAĐA

Ostali sportovi -

Venčali su se pre 16 godina u beogradskoj opštini Stari grad skromno, uz rodbinu i prijatelje

Smrt Snežane Pantić potresla je celu Srbiju. Njena ljubav sa suprugom Đorđem Pantića bila je jedna od najlepših i najčistijih na sportskoj srpskoj sceni. Venčali su se 2006. godine, bez mnogo pompe i raskoši.

Bilo je to venčanje o kojem se pisalo, ne zbog glamura ili poznatih gostiju, već zbog jednostavnosti mladenaca koji su u brak stupili u neklasičnoj garderobi za takve prilike. Đorđe i Snežana gradsko venčanje obavili su kod matičara u Opštini Stari grad u Beogradu.

Snežana Pantić
foto: @starsport

Đorđe i Snežana su izgovorii "da" pred malim brojem gostiju. Među zvanicama na njihovom venčanju bili su samo kumovi, rodbina i odabrani prijatelji.

Iz braka koji je bio protkan jubavlju, razumevanjem i poverenjem, Đorđe i Snežana imaju ćerku Manju.

Jednom priliko Snežana je otkrila kako je planula ljubav između nje i Đorđa.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja – ispričala je tada Snežana.

Snežana Perić preminula je od posledica kancera dojke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track