STANOJEVIĆ NA ČUDAN NAČIN NAJAVIO UTAKMICU U NIŠU: Jedan meč može sve da promeni, ZVEZDA se silno pojačala, mi igramo SOLIDNO
Foto: Starsport

iskušenje

STANOJEVIĆ NA ČUDAN NAČIN NAJAVIO UTAKMICU U NIŠU: Jedan meč može sve da promeni, ZVEZDA se silno pojačala, mi igramo SOLIDNO

Fudbal -

Trener Partizana odmeren i umeren u izjavama pred gostovanje Radničkom

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, oprezan je pred gostovanje svog tima niškom Radničkom, sutra od 14.30 časova na stadionu "Čair".

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Crno-beli će igrati bez dvojice pojačanja ove zime Ljubomira Fejse i Marka Jevtovića. Partizan je lider prvenstva, sa pet bodova više od Crvene zvezde i samim tim apsolutni favorit u duelu protiv Nišlija.

- Kad imate pet bodova prednosti trenutni ste favorit. Jedna utakmica može da promeni sve. Rano je pričati o bilo čemu, Crvena zvezda se mnogo pojačala, ali i mi igramo solidno. Bitno je da imamo šanse da osvojimo naslov. Jači smo za još jedne pripreme. Prepostavljam da smo neke stvari podigli na viši nivo. Angažovali smo pojačanja, ali nam je mali problem stvorila povreda Danila Pantića, u kratkom vremenskom roku bilo je teško dovesti sličan profil fudbalera - rekao je Stanojević u najavi utakmice.

Trener Partizana očigledno je dobro informisan sa svim onim što se dešavalo u Crvenoj zvezdi.

- Ispratio sam dešavanja u prelaznom roku i kontrolne utakmice Crvene zvezde. Dobro se pojačala, dobra je ekipa, za svaku poziciju konkurišu po tri igrača. Nama je važno da smo u trci za titulu i nadam se da će tako ostati do kraja.

Ljubomir Fejsa
foto: Www.partizan.rs

Stanojević se nada da bi mogao da trijumfuje u Nišu, jer do sada nikada u karijeri nije slavio na Čairu.

- Moja ekipa mora da bude spremna 100 odsto već sad. Nemamo mi vremena da se, kao, zagrevamo pa ćemo biti spremni za treće kolo. Nedostaje nam povređeni Pantić, a tek bi trebalo u jači ritam da uđu Marko Jevtović i Ljubomir Fejsa. Lazar Marković se vratio posle duge pauze, baš kao i Natho koji nije 100 odsto spreman. Poslednji se priključio rekonvalenscentima, međutim, izgleda dobro. Videćemo kako će se odvijati meč u Nišu. Imamo plan - objasnio je Stanojević.

Partizan ima impresivan skor na gostovanjima u prvom delu sezone. Na svih deset utakmica na strani su pobedili i tako upisali 30 bodova. Serija traje 151 dan, ili četiri meseca, ili 21 nedelju. Podatak vredan Ginisa i svakog poštovanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track