BARNLI NAMUČIO LIVERPUL, FABINJOV GOL ZA POBEDU! Novi poraz Totenhema u Londonu, vredan "minimalac" Njukasla!
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

BARNLI NAMUČIO LIVERPUL, FABINJOV GOL ZA POBEDU! Novi poraz Totenhema u Londonu, vredan "minimalac" Njukasla!

Fudbal -

Liverpul je u gostima pobedio Barnli sa 1:0, pogotkom Fabinja posle kornera u finišu prvog poluvremena.

Totenhem je doživeo drugi uzastoni poraz kao domaćin, a posle sautempttona izgubio je u Londonu i od Vulverhemptona - 0:2, dok je Tripije doneo trijumf Njukaslu i izvukao ga iz zone ispadanja.

Poslednjeplasirani Barnli je namuči Liverpul, koji je jedva po kišovitom vremenu ostvario minimalnu pobedu. Domaći su u prvom poluvremenu imali tri odlične prilike, ali na žalost njihovoih vernih navijača nijednom nisu uspeli da savladaju Brazilca Alisona. Kazna je usledila u 40. minutu, nakon kornera, Fabinjo je bio na pravom mestu i iz peterca, iz dva pokušaja, postigao odlučujući gol.

Hari Kejn
foto: Profimedia

Totenhem je ponovo neprijatno iznenadio pred svojim navijačima u sevrernom Londonu. Već u šestom minutu Raul Himenez je pogodio doveo goste u vođstvo, Ljoris je prethodno dva puta dobro intervenisao, ali treću odbijenu lopru nije mogao da zaustavi. Dendonker duplirao vođstvo gostiju, posle novog karambola i odbitka, kada je meč praktično i rešen. Vulvsi su preskočili Totenhem i sada su bliži Ligi šampiona nego Konteov tim.

Njukasl je upisao novu veliku pobedu, nad Aston Vilom - 1:0, a heroj je bio strelac Tripije!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track