BILA JE U CENTRU SKANDALA KADA JE SPAVALA SA 2 FUDBALERA: U to vreme je bila maloletna i radila kao prostitutka! Danas oduzima dah
Foto: Instagram

Zavodnica

BILA JE U CENTRU SKANDALA KADA JE SPAVALA SA 2 FUDBALERA: U to vreme je bila maloletna i radila kao prostitutka! Danas oduzima dah

Fudbal -

Zbog nje su zaratile "na mrtvo" dve velike zvezde francuskog i svetskog fudbala, a morale su i na sud.

Zahija Dehar je 2010. godine bila u centru skandala, zajedno sa Karimom Benzemom i Frankom Riberijem. Zahija je tada za veče sa dvojicom fudbalera dobila 700 evra, a onda i poziv na sud jer je u to vreme bila maloletna.

Međutim, utvrđeno je da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv Benzeme i Riberija za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

Ova devojka je u vreme velikog skandala iako maloletna radila kao prostitutka, a zbog toga su umalo fudbaleri završili iza rešetaka.

Od tog trenutka je njena karijera "eksplodirala", pa je bila na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Rođena je u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom preselila u Francusku. Sa 16 godina je postala prostitutka. Prićalo se da mesečno zarađuje 20.000 evra od najstarijeg zanata na svetu.

Njen otac, koji i dalje živi u Alžiru, odrekao se je nakon seks skandala.

U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Zbog nje je Benzema završio sa igranjem za reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Ona je danas glumica sa čuvebim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postala dizajner donjeg veša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track