04:37

Jovana Leposavić opisala susret sa SRPSKIM REPREZENTATIVCEM koji joj je bio velika podrška da pobedi bolest

velika stvar

KADA SAM GA VIDELA U STANU BACILA SAM ŠTAKE! Jovana opisala susret sa SRPSKIM REPREZENTATIVCEM koji joj je bio velika podrška

Fudbal -

Prošlo je više od šest godina od kako je cela Srbija čula priču sada dvadesetjednogodišnje Jovane Leposavić koja se tada borila protiv opake bolesti. Ona je sa 14 godina dobila rak u predelu karlice, a posle godinu dana ozbiljne i teške borbe, izašla je kao pobednik. Danas osim što se bavi humanitarnim radom, ona je nastavila da vredno trenira fudbal. Odnedavno je u novom fudbalskom klubu. Jovana Leposavić govorila je za televiziju Kurir i otkrila kako se sada oseća.

Jovana Leposavić
foto: Kurir televizija

- Novi klub u kom treniram je Ženski fudbalski klub Požarevac, osećam se fenomenalno. Svi smo se lepo uklopili brzo. Sve ide iz glave. Fudbal najviše volim. Sve ide iz glave. Ako ljudi u glavi klonu, tu ne može niko da im pomogne, a naravno i važna mi je bila podrška porodice i prijatelja, ali i bivših saigrača - rekla je Jovana Leposavić za Kurir televiziju.

Jovana Leposavić
foto: Kurir televizija

Jovana je osnovala Humanitarnu organizaciju "Biserno srce" i nada se da će u skorije vreme imati više članova. ističe da joj je pored porodice fudbaler Predrag Rajković bio velika podrška, kao i mnogi fudbaleri - Filip Stojković, Mihajlo Ristić, Branko Jovičić i mnogi drugi. Upoznala sam Predraga Rajkovića i Mihajla Ristića - rekla je Jovana.

Predrag mi je bio i u stanu. Tada sam ustala iz kreveta, bacila štake. To mi je bio najlepši dan u životu, mogu slobodno da kažem - rekla je Jovana Leposavić.

Predrag Rajković
foto: Profimedia

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:33

Za malog Stefana iz Niša se borila cela Srbija! Sada je dobro i ide u školu, a njegova mama ispričala kako su pobedili opaku bolest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track