ŽOZE MURINJO BIO ŠOKIRAN PRIZOROM: Nikada nisam video da za istim stolom sede Srbin, Hrvat i Bosanac i smeju se! Ovo je ta FOTKA!
Foto: Profimedia

Portugalac ostao bez teksta

ŽOZE MURINJO BIO ŠOKIRAN PRIZOROM: Nikada nisam video da za istim stolom sede Srbin, Hrvat i Bosanac i smeju se! Ovo je ta FOTKA!

Fudbal -

Nekadašnji golman Vojvodine Matej Delač ispričao je zanimljivu priču iz perioda dok je bio član Čelsija.

Hrvatski golman je podsetio na dane kada su u klubu bili srpski internacionalci Branislav Ivanović i Nemanja Matić, kao i bosanski golman Asmir Begović.

Za stranicu "Nogometne ikone" Delač je rekao.

– U Čelsijevoj kantini uz obrok sedili smo za istim stolom ja, Branislav Ivanović, Asmir Begović i Nemanja Matić. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu, sekretara, sekretarica i tako dalje. U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Murinjo s fotoaparatom u rukama te nas uz kratki osmeh bez reči samo uslikao, napisao je Delač.

Delač je nastavio:

– Bili smo potpuno iznenađeni komentarišući između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto. Nakon desetak minuta Murinjo se vratio do našeg stola s četiri fotografije koje je odštampao u jednoj od kancelarija te svakom od nas podelio po jedan primerak uz kratko objašnjenje: "Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i delite ih dalje kao primer".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track