VLAHOVIĆ "U PROBLEMU" ZBOG KOPIRANJA LEGENDE JUVENTUSA: Primetio sam da Dušan to radi, moraće da mi plati autorska prava FOTO
Foto: EPA

srbin ga kopira?

VLAHOVIĆ "U PROBLEMU" ZBOG KOPIRANJA LEGENDE JUVENTUSA: Primetio sam da Dušan to radi, moraće da mi plati autorska prava FOTO

Fudbal -

Dušan Vlahović danas radi ono što je nekada bio zadatak Alesandra del Pjera.

Srbin predvodi napad Juventusa, kao što je to godinama činio legendarni fudbaler ovog kluba i reprezentacije Italije.

Del Pjero je za član Stare dame bio od 1993. do 2012. godine kada je potpisao za Sidnej gde je proveo dve godine, a karijeru je završio 2015. godine nakon nekoliko meseci igranja za Delhi.

Danas pažljivo prati dešavanja u Juventusu, a na zanimljiv način je pričao o Dušanu Vlahoviću.

Prilikom gostovanja na televiziji "Skaj sport", Del Pjero je upitan o načinu na koji srpski napadač proslavlja pogotke. Mnogi su se zbog Vlahovićevog trka sa isplaženim jezikom setili upravo čuvenog Italijana jer je to i on radio.

- Da, primetio sam način slavljenja i jeste, vratio me u neka divna sećanja iz moje prošlosti - rekao je Alesandro i potom šaljivo poručio:

- Naravno, moraće da mi plati odštetu, imam autorska prava, tražiću da me vodi na večeru. I sve vas iz studija pozivam kako bi račun bio što veći.

Čuveni napadač je u dresu Juventusa igrao na 705 utakmica i na njima je uz 140 asistencija postigao 290 golova.

Vlahović je do sada igrao na tri utakmice, postigao je jedan gol, a upisana mu je asistencija na utakmici protiv Sasuola kada je lopta nakon njegovog prodora i šuta od fudbalera protivničke ekipe odbila u gol.

1 / 4 Foto: EPA

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track