FUDBALER PARTIZANA SAŠA ZDJELAR U IDEALNOM TIMU LIGE KONFERENCIJA: Asistencija za evrogol Meniga koja je zadivila Evropu!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

zasluženo priznanje

FUDBALER PARTIZANA SAŠA ZDJELAR U IDEALNOM TIMU LIGE KONFERENCIJA: Asistencija za evrogol Meniga koja je zadivila Evropu!

Fudbal -

Odigrani su prvi mečevi šesnaestine finala Lige konferencija, Partizan je slavio na gostovanju Sparti iz Praga, a definitivno je jedan od najboljih igrača na terenu bio Saša Zdjelar, koji je bio kapiten tima nakon izlaska iz igre Lazara Markovića.

Zdjelar je u Pragu na stadionu Letna zadivio Evropu nakon maestrale asistencije, jer je dugom loptom na fantastičan način pronašao Holanđanina Kvinsija Meniga koji je idealnim lob udarcem savladao protivničkog golmana.

Upravo zbog te asistencije, ali i zbog svega urađenog na terenu, Zdjelar je zaslužio da bude uvršten u idealan tim Lige konferencija. Zdjelar je uspešno zatvarao svre prilaze ka golu crno-belih i bio je gospodar situacije na sredini terena.

On je u idealnom timu dobio mesto u srednjem redu, a jedini tim koji je imao dvojicu u idealnih 11 jeste francuski Marsej.

Zdjelar je dobio ocenu 8,1 od pomenutog portala "Sofascore".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track