STANOJEVIĆ O MEČU ZVEZDE I RADNIČKOG: Mogli bismo reći da je bilo BRUTALNO, mi nećemo igrati ako nema VAR!
Foto: Starsport©

opasno peckanje

STANOJEVIĆ O MEČU ZVEZDE I RADNIČKOG: Mogli bismo reći da je bilo BRUTALNO, mi nećemo igrati ako nema VAR!

Fudbal -

Trener Partizana imao zamerke na suđenje u Kup utakmici velikog rivala i Nišlija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, sutra od 15.30 časova u Humskoj, ali i komentarisao dešavanja na meču Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Aleksandar Stanojević podsetio je da VAR u susretu Crvene zvezde i Čukaričkog nije funkcionisao, a onda se osvrnuo i na utakmicu crveno-belih i Nišlija.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Prvo smo sačekali šta će reći sudijska komisija. Javio se predsednik komisije i rekao da svi greše. Pitao se da li ćemo mi nekada imati tu nemačku kulturu, da se prihvati greška. Dugo gledam nemački fudbal, ali nikad nisam video da sudija stoji na tri metra i ne donese ispravnu odluku. Imali smo potom situaciju sa VAR-om. Takođe imali smo mi situaciju u Nišu gde se dovodilo u pitanje da li će Arena prenositi utakmicu zvog tehničkih problema i to bi značilo da nema VAR analize i mi nismo želeli da igramo utakmicu ukoliko se ne reši problem - istakao je Stanojević, a potom nastavio:

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Takav je stav kluba. Kada je u pitanju izjava gospodina Filipovića, mi nikada nismo davali saopštenja ni kada smo gubili, želimo da imamo tu nemačku kulturu te nismo komentarisali, ali da smo hteli da komentarišemo mogli bismo da kažemo da je to što se desilo u dve utakmice brutalno. Želimo da podržimo srpski fudbal u kojem sve ide u dobrom pravcu. Nećemo reći da je brutalno to što se desilo, već da je sticaj okolnosti i greška. Ne trebaju da utiču interesi bilo koje vrste, naročito jer je dato obećanje da će prvenstvo biti regulerno. Držimo se toga i verujemo da stvari koje su se desile nisu bile namerne i da se neće ponavljati.

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije pobedivši niški Radnički posle boljeg izvođenja penala, rezultatom 3:2. U regularnih 90 minuta meč je završen bez pobednika, bilo je 0:0.

Kurir sport

Bonus video:

01:09

Zvezda protiv Bajerna u 16. kolu evrolige

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track