HTEO JE DA ZAVRŠI KARIJERU U ZVEZDI, A SADA JOJ PRETI: Idemo da ih pobedimo, UMORNI su, poručio ZDRAVKO KUZMANOVIĆ
Foto: Profimedia

profesionalac

HTEO JE DA ZAVRŠI KARIJERU U ZVEZDI, A SADA JOJ PRETI: Idemo da ih pobedimo, UMORNI su, poručio ZDRAVKO KUZMANOVIĆ

Fudbal -

Sportski direktor Proletera nada se iznenađenju u nedelju

Zdravko Kuzmanović, sportski direktor Proletera iz Novog Sada, veruje da njegov klub može sutra (13.00) da iznenadi Crvenu zvezdu i nanese joj poraz.

Bivši reprezentativac koji je nebrojeno puta isticao da je hteo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi, ali su ga povrede omele u tom cilju. Sada je promenio ploču, jer ga na to tera profesionalizam i važna uloga koju zauzima u novosadskom Proleteru.

Zdravko Kuzmanović
foto: Printskrin

- Idemo na pobedu u svakoj utakmici. Zvezda je u sredu imala kup utakmicu, sigurno će biti malo umorni. Sve ide u prilog nama. Baš se radujemo tom susretu, tu igrači mogu da pokažu da mogu da igraju na tom nivou. Zvezda ne sme više nijednu utakmicu da izgubi, jer će izgubiti prvenstvo. Imajuma dobru ekipu, dobar kadar. Napadaće svaku utakmicu. Neće im biti jednostavno jer igraju Evropu. Bolja ekipa će da osvoji prvenstvo - rekao je za TV Arena sport Zdravko Kuzmanović.

Ocenio je direktor Proletera, da su Crvena zvezda i Partizan kvalitetniji od svih timova u Superligi.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Vidi se to i po bodovima, rezultatima, igri nema šta. Trudićemo se da im priđemo što bliže i da im utakmice budu što teže. Oni jesu favoriti, treba da dobiju svaki meč i to trenutno rade, ali mi "manje" ekipe moramo da im se približimo - poručio je Kuzmanović.

Slično mišljenje izneo je i fudbaler Proletera Nikola Ninković. On se nije libio da kao bivši fudbaler i navijač Partizana ima ogroman motiv protiv Crvene zvezde, te da će učiniti sve da pomogne crno-belima.

Kurir sport

Bonus video:

01:09

Zvezda protiv Bajerna u 16. kolu evrolige

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track