VLAHOVIĆ JE BIO TEMA O KOJOJ JE PRIČAO RADE BOGDANOVIĆ: U pravo vreme je otišao od ovih "NESREĆNIKA" iz Partizana!
Foto: EPA/Paolo Magni, Printscreen/Youtube

zna šta priča

VLAHOVIĆ JE BIO TEMA O KOJOJ JE PRIČAO RADE BOGDANOVIĆ: U pravo vreme je otišao od ovih "NESREĆNIKA" iz Partizana!

Fudbal -

Bivši fudbaler nije štedeo aktuelne čelnike crno-belih

Rade Bogdanović ocenio je Dušana Vlahovića kao veliko blago Srbije. Sjajne partije mladog napadača u dresu Juventusa glavna su tema u evropskim medijima, posebno Vlahovićev gol na debiju u Ligi šampiona, protiv Viljareala (1:1).

Rade Bogdanović
foto: Printskrin/Jutjub

U emisiji posvećenoj Ligi šampiona na RTS Rade Bogdanović je iskoristio priliku da isproziva čelnike Partizana, koji su Dušana Vlahovića (22) u leto 2018. prodali Fjorentini za malu sumu novca.

- Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fjorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi - rekao je Rade Bogdanović i dodao:

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

- Drago mi je samo što je Partizan pogodio da im Vlahović vredi 1,8 miliona evra pre pet godina, a Suma 2,5 miliona. To mi je baš drago zbog fudbalskih radnika koji znaju šta valja.

Da podsetimo, početkom godine Dušan Vlahović napravio je najunosniji transfer u Evropi, pošto je iz Fjorentine prešao u Juventus za 75.000.000 evra, bez bonusa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track