BRUTALNO VREĐANJE CRVENE ZVEZDE: Fudbaleri i navijači Partizana na VULGARAN način omalovažavali rivala pred DERBI
Foto: Printskrin/Jutjub

sramota

BRUTALNO VREĐANJE CRVENE ZVEZDE: Fudbaleri i navijači Partizana na VULGARAN način omalovažavali rivala pred DERBI

Fudbal -

Neviđene scene na stadionu u Humskoj posle trijumfa nad Česima

Neverovatne scene viđene su posle utakmice između Partizana i Sparte. Proslava prolaska u osminu finala Lige konferencije prerasla je u brutalno i vulgarno vređanje najvećeg rivala Crvene zvezde.

Partizan
foto: Printskrin/Jutjub

Video koji se pojavio na Jutjubu pokazuje da su fudbaleri Partizana došli ispod južne tribine i sa navijačima slavili uspeh.

- Ako želimo da vidimo leđa neprijatelju... Onda samo. Napadaj, napadaj. Partizane napadaj - obratio se jedan od vođa Grobara fudbalerima crno-belih koji su rado prihvatili pesmu.

Potom je usledilo vulgarno vređanje, omalovažavanje, psovanje najvećeg rivala... Rečnik nedostojan ljudi koji su u sportu.

- I Zvezdu da mi ponude, da je je... i za džabe. Ne bih je j... ja. Kurva je ciganska...

Partizan
foto: Printskrin/Jutjub

Ovu pesmu prihvatili su svi fudbaleri Partizana koji su se nalazili pored južne tribine, što pokazuje snimak sa Jutjuba. Čak i neka maloletna deca sa šalovima Partizana.

- Da li je Zvezda samo k... Ne žalite vaša grla, niti jezike, baš je dobro kako p... Hajde još jednom, još jednom - nastavljeno je sa vulgarizmima.

Partizan
foto: Printskrin/Jutjub

Kada su shvatili da je sve otišlo tamo gde ne treba, fudbaleri Partizana naterali navijače crno-belih da otpevaju jednu normalnu navijačku pesmu:

- Ima jedan tim - zaorilo se iz desetina grla, a time je i okončano vređanje rivala.

Partizan
foto: Printskrin/Jutjub

Valja pomenuti da se sličan incident desio i posle utakmice u Novom Sadu između Crvene zvezde i Proletera. Tada su pristalice Zvezde takođe sa svojim igračima počeli da pevaju pesme koje omalovažavaju najvećeg rivala, međutim kapiten crveno-belih Milan Borjan u startu je presekao pevanje pogrdnih pesama, rečima da to ne sme da se radi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track