NAJBOLJI SMO KAD JE NAJTEŽE, ALI MOGLO JE I LAKŠE! Iliev se oglasio posle žreba: Optimista sam, IDEMO JAKO pa šta nam Bog da!
Foto: Starsport

reakcija

NAJBOLJI SMO KAD JE NAJTEŽE, ALI MOGLO JE I LAKŠE! Iliev se oglasio posle žreba: Optimista sam, IDEMO JAKO pa šta nam Bog da!

Fudbal -

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je veliku borbu u osmini finala Lige konferencija.

Crno-beli su žrebom u Nionu dobili protivnika, a sreća je zakazala dvomeč protiv Fejnorda, trećeplasirane ekipe holandskog prvenstva.

Iliev veruje da je Partizan mogao da prođe i bolje, ali i da i te kako ima šanse za prolazak u četvrtinu finala.

- Fejnord je velikan, u vrhu holandskog, a priznat u evropskom fudbalu. Veliku bitku bije sa Ajaksom i PSV-om za titulu. Izvukli smo jednog od najtežih protvnika, možda na papiru izgleda kao favorit, međutim, verujem da naša ekipa može sa svima da se takmiči. Uvek sam optimista. I to ne hazarderski, već što su momci pokazali da su najbolji kad je najteže - rekao je Iliev i dodao:

- Znajući ko nam je trener siguran sam da je odmah posle žreba Aleksandar Stanojević počeo da analizira rezultate i igre Fejnorda. Naravno da će Kvinsi Menig doprineti savetima i predlozima, mada je to više pitanje za struku. Ne sumnjam da će Stanojević spremiti ekipu i za taj nivo fudbala. Idemo jako, pa šta nam Bog da.

Oduševljen je Iliev atmosferom koju su napravili navijači na revanšu protiv Sparte.

- Bio je spektakl na našem stadionu, navijači su nas nosili, najvećim delom zbog njihove neverovatne energije ekipa je onako izgledala. Prvo poluvreme je bilo jedno od naših najboljih poslednjih godina. Ovaj ritam dugo nije viđen u srpskom fudbalu, prvenstvo je interesantno, a uspesi u Evropi su za ponos svih nas.

Zaključio je sportski diretkor "parnog valjka" i da očekuje dobro izdanje u predstojećem večitom derbiju.

- Ovo je Partizan za koji sam igrao u Stanojevićevom prvom mandatu. Delujemo agresivno i snažno. Tako će biti i u nedelju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track