HUMAN GEST BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Danko Lazović igra za Miljakovac humanitarnu utakmicu za lečenje bivšeg golmana Radakovića
Foto: FK Miljakovac

HUMNANOST NA DELU

HUMAN GEST BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Danko Lazović igra za Miljakovac humanitarnu utakmicu za lečenje bivšeg golmana Radakovića

Fudbal -

Nekadašnji srpski reprezentativac Danko Lazović igraće za fudbalski klub Miljakovac humanitarnu utakmicu protiv poljskog Fairanta iz Krakova i pomoći u prikupljanju sredstava za lečenje nekadašneg golmana Partizana Radovana Radakovića.

Miljakovac je saopštio da je na jedan meč ozvaničio saradnju sa nekadašnjim fudbalerom Partizana, Fejnorda, PSV Ajndhovena, koji će se vratiti iz penzije kako bi nastupio u utakmici koja se igra u subotu od 14.45 na stadionu fudbalskog kluba Rakovica.

- Drago mi je što ću imati priliku da opet zaigram fudbal i da na jedan dan obučem dres FK Miljakovac, kluba koji zaista promoviše prave fudbalske vrednosti i pomaže našem prijatelju Radovanu Radakoviću kome je i dalje potrebna pomoć u lečenju. Pozivam sve ljude da dodju na meč ili makar pošalju sms, želimo da pokažemo Radovanu da smo i dalje uz njega i da ga čekamo na fudbalskom terenu - rekao je Lazović.

Danko Lazović
foto: FK Miljakovac

Osim Lazovića, utakmici će prisustvovati i Miroslav Radović, fudbaler koji je stekao status legende Legije iz Varšave i koji je ostavio neizbrisiv trag u poljskom fudbalu. ; Svi posetioci će umesto ulaznica donirati željeni iznos za lečenje Radovana Radakovića, kome je potrebna podrška u lečenju difuznog karcinoma želudca. Zbog komplikovanog procesa lečenja njemu su i dalje potrebna sredstva za nabavku lekova i terapije. Zainteresovani mogu da pošalju sms poruku 1082 na broj 3030.

Osim slanja poruke oni koji žele da pomognu, mogu da uplate novac na namenske račune otvorene u humanitarnoj fondaciji Budi human.

Uplata na dinarski račun : 160-6000001216331-02 Uplata na devizni račun: ; 160600000121638728 IBAN: RS35160600000121638728 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track