NEMA DERBIJA BEZ VAR-a! Trener Partizana Stanojević grmi: Neće igrati ako bude problema sa tehnologijom!
Foto: Starsport, Dado Đilas

superliga srbije

NEMA DERBIJA BEZ VAR-a! Trener Partizana Stanojević grmi: Neće igrati ako bude problema sa tehnologijom!

Fudbal -

Šef stručnog štaba crno-belih je ponovio da je stav Partizana da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa televizijom Arena ili sa VAR-om!

Na stadionu Crvene zvezde, na prvenstvenoj utakmici protoiv Čukaričkog VAR sistem nije radio do 28. minuta, a gosti sa Banovog brda su posle utakmice bili besni zbog suđenja.

Aleksandar Stanojević
foto: Printskrin/Jutjub

Tim povodom, oglasio se i trener partizana Aleksandar Stanojević, istakao je da se nada da se takve stvari neće ponavljati, već da će sve biti regularno, jer u suprotnom je sve postaje beznačajno.

- Nadamo se da se neće dešavati situacije kao u ovim prethodnim utakmicama, da će sve biti regularno, jer ako ne bude tako ne vredi vam ni rad ni ono čime se vi bavite - upozorio je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih, kome pripadaju velike zasluge za jesenje uspehe Partizana i plasman u osminu finala UEFA Lige konferencije, podsetio je da se javio predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović, koji je rekao da svi greše, kao i da VAR nije radio čak i u Nemačkoj!

- Da li ćemo mi imati tu nemačku kulturu! Dosta sam u fudbalu, gledao sam mnogo utakmica u nemačkom fudbalu i nikad nisam video da neki sudija stoji na dva metra od situacije i da pogrešno presudi. Imamo VAR, imali smo predavanja o tome, dođe utakmica u Nišu, upitan je bio prenos na Areni sport, a ujedno i VAR. Stav kluba je da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa Arenom ili sa VAR-om. Sačekaćemo koliko je potrebno da se sve osposobi i da se igra tako utakmica. Nikada nismo davali nikakva saopštenja, i mi želimo da imamo tu nemačku kulturu. Da ne želimo, oglasili bismo se i rekli šta se desilo u prve dve utakmice, da je to bilo brutalno što se desilo, demonstracija sile, nešto što je vidljivo golim okom, a to nije bilo sankcionisano - naglasio je Aleksandar Stanojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track