SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JE VLAHOVIĆ URADIO U FIRENCI: Evo zašto je Dušan OKRENUO LEĐA! Juventus dao gol, on ga nije video! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

čudna situacija

SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JE VLAHOVIĆ URADIO U FIRENCI: Evo zašto je Dušan OKRENUO LEĐA! Juventus dao gol, on ga nije video! VIDEO

Fudbal -

Dušan Vlahović je prvi put u karijer igrao u Firenci kao fudbaler gostujuće ekipe i imao je prilično buran doživljaj.

Ljuti navijači Fiorentine su najavili da će srpskom napadaču da posvete puno pažnje u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, a to su i učinili.

Deo tribina sa najvatrenijim navijačima Fiorentine napravio je koreografiju sa motivima "Pakla" iz Božanstvene komedije Dantea Aligijerija koja je u celosti bila posvećena Dušanu Vlahoviću.

Sa tribina je reprezentativac Srbije dobijao uvrede čitavim tokom utakmice koja je završena pobedom Juventusa rezultatom 1:0, a navijačima u Italiji je posebno zanimljiva reakcija srpskog napadača kod gola za pobedu.

Lorenco Venuti je nespretno reagovao u 91. minutu nakon centaršuta Kuadrada kada ga je lopta pogodila i odbila se u gol.

U trenutku kada je lopta pogodila nesrećnog fudbalera Vlahović se okrenuo prema sudiji tražeći od njega da dosudi jedanaesterac jer je Venuti rukom imao kontakt sa loptom.

Najbolji strelac Serije A nije video da je lopta završila u golu, sve dok nije primetio da su njegovi saigrači krenuli da se raduju i tek tada im se pridružio.

Situaciju kod gola Juventusa možete pogledati na sledećem snimku i to na vremenu 2:30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track