NAS ČETVORO ŽIVELO JE U 20 KVADRATA: Emotivna objava bivšeg asa Srbije: Ovo pišem jer želim da druga deca maštaju kao što sam i ja
Foto: Fiba.com

ispovest

NAS ČETVORO ŽIVELO JE U 20 KVADRATA: Emotivna objava bivšeg asa Srbije: Ovo pišem jer želim da druga deca maštaju kao što sam i ja

Košarka -

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje, Vladimir Štimac, otkrio je nepoznate detalje iz svog detinjstva kako bi motivisao današnje klince da nikada ne odustaju od svojih snova.

Štimac je na svom Tviter nalogu objavio izuzetno emotivnu poruku.

"Živeli smo u 20 kvadrata nas četvoro na Karaburmi! Ne žalim se, niti želim da me bilo ko sažaljeva. Pišem ovo pošto su moji roditelji napravili život za mene i mog brata da to i ne osetimo. Radili i po dva posla dnevno! Ovo pišem jer želim da druga deca maštaju, sanjaju kao što sam ja", poručio je bivši košarkaš Crvene zvezde.

Bivši reprezentativac Srbije je podelio i pesmu koju je sam napisao dok je išao u osnovnu školu.

"Mašta i snovi koje stvarno želis umeju da postanu java! Nikada ne odustaj od njih i samo sanjaj i samo maštaj! Deca su naša budućnost", napisao je Štimac.

Ovo su stihovi pesme "Mašta" koju je napisao poznati košrkaš:

Mašta

Sanjao sam noćas to, da sam zvezda postao. Kad je jutro svanulo, sunce se osmehnulo. Oči sam otvorio i dalje sanjario. Popularan sad sam ja i po svetu putujem mnoge ljude poznajem njima se osmehujem.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track