ISTORIJSKI MOMENAT ZA SRPSKI FUDBAL! IGRAČ ZVEZDE DOBIO POZIV REPREZENTACIJE ITALIJE Roberto Mančini računa na njega za MEČ GODINE
Foto: www.crvenazvezdafk.com

cenjen

ISTORIJSKI MOMENAT ZA SRPSKI FUDBAL! IGRAČ ZVEZDE DOBIO POZIV REPREZENTACIJE ITALIJE Roberto Mančini računa na njega za MEČ GODINE

Fudbal -

Veliko pojačanje crveno-belih treba da se pojavi u Firenci do 20. marta

Fudbaler Crvene zvezde Kristijano Pičini dobio je poziv selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Mančinija, za utakmice baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru, saznaje Kurir.

Kristijan Pičini
foto: www.crvenazvezdafk.com

Velika čast za Kristijana Pičinija, ali i Crvenu zvezdu, njegov klub. Desni bek crveno-belih dobio je poziv za utakmicu protiv Severne Makedonije koja će biti igrana 24. marta u Palermu. Ukoliko Azuri pobede, igraće protiv boljeg iz susreta Portugala i Turske, 29. marta.

Roberto Mančini
foto: EPA

Kristijano Pičini trebalo bi da se pojavi u Firenci najkasnije 20. marta, pošto će u tom gradu biti okupljanje fudbalske reprezentacije Italije. Roberto Mančini, selektor Italije i evropski šampion, pokazao je ovim da ceni trenera Dejana Stankovića, ali i Crvenu zvezdu.

Kristijan Pičini došao je ove zime u Crvenu zvezdu iz Valensije kao slobodan igrač. Sa crveno-belima potpisao je ugovor do juna 2024. godine.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track