BIBARS NATHO APELUJE NA NAVIJAČE: Fejenord je nagrada! Ne želimo 5 do 10 hiljada, želimo 15,20 hiljada! Pun stadion!
Foto: Starsport

liga konferencija

BIBARS NATHO APELUJE NA NAVIJAČE: Fejenord je nagrada! Ne želimo 5 do 10 hiljada, želimo 15,20 hiljada! Pun stadion!

Fudbal -

U teškoj utakmici 26. kola Super lige Srbije, Partizan je upisao nova tri boda i zadržao lidersku poziciju na tabeli.

Strelac gola za crno-bele bio je Bibars Natho u 85. minutu igre.

"Da, bila je izuzetno teška utakmica! Protivnik je izuzetno borben, imaju dobru i drugačiju igru. Nadam se da ćemo biti sve bolji u narednim mečevima. Nije bilo lako, teren nije bio sjajan, ali u nastavku ove sezone nema izgovora! Morali smo da pobedimo i to smo i učinili!“

Iako si majstor za iste, da li pri rezultatu 0:0 penali stvaraju pritisak?

"Svaki penal stvara pritisak. Nije bilo trave, morao sam da nameštam loptu kao kada se dete igra napolju, pa šutira sa drugarima. Ali, srećan sam što sam pomogao ekipi da dođemo do tri boda!"

Nemanja Stevanović je takođe odlično branio, uz podršku odbrambenih igrača.

"Pričao sam o tome i ranije, postigli smo dobar rezultat i svaki igrač mora na svakoj utakmici da radi svoj posao. Neca je branio sjajno! Ne mislim da su imali puno šansi, ali kada smo ga trebali, bio je tamo gde treba! To počinje od napada, prekoč igrača na sredini terena do golmana. Svako mora da da maksimum. Nije bila sjajna utakmica, ali je bila dobra borba. Bilo je teško svima da se skoncentrišemo, da pobedimo, ali kao što sam rekao, nema izgovora, moramo biti skoncentrisani. Nedostajala su nam danas 3, 4 igrača, ali kao što sam rekao, postigli smo dobar rezultat, svi su igrali dobro. Srećan sam, nije bitno ko je igrao, ko je bio na klupi, svi imamo isti cilj, da budemo prvi i srećan sam što smo pobedili!"

O Fejenordu?

"I dalje ne znamo ništa o njima, zato što se nismo skoncentrisali na njih, mislili smo samo o današnjoj utakmici i Super ligi. Sada imamo jedan dan odmora, a posle toga ćemo početi da radimo pripremi za Fejenord. Naravno, pokušaćemo da damo sve od sebe, ali moram reći, takođe, da je naš rival prvi u svojoj ligi. I naravno, mi želimo da predstavimo klub i navijače, da pružimo dobru utakmicu i prođemo u narednu rundu takmičenja, ali kao što sam rekao, skoncentrisali smo se samo na Super ligu do sada, a sada imamo tri do četiri dana da budemo spremni za Fejenord i to ćemo i uraditi!"

Imali ste veliku podršku navijača!

"Govorim to sve vreme - potrebni su nam naši navijači i trebaju nam sve više i više. I potreban nam je skoro pun stadion za svaku utakmicu, domaću utakmicu, zato što smo u teškoj situaciji! Imamo još nekoliko utakmica do plej-ofa, i moramo biti u punoj snazi na svakoj utakmici! Svaka utakmica za nas je prava borba. Svi pokušavaju da nas pobede, ali mi to možemo. Srećan sam što su nas podržavali i bodrili tokom cele utakmice i zbog toga im se zahvaljujem. Trebaju nam sve više i više, a posebno sada, kod kuće. Ne želimo 5 do 10 hiljada, želimo 15, 20 hiljada! Pun stadion! Potrebni su nam i to govorim to u ime svih igrača. Zovemo ih da budu uz nas, zato što svi zajedno imamo isti cilj, da budemo šampioni. Možemo to uraditi samo zajedno!"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track