CRVENO-BELI PORUČILI: Ovo je dodatni pritisak na Zvezdu
Foto: EPA Koca Sulejmanović, Dado Đilas, Starsport

RAT SAOPŠTENJIMA

CRVENO-BELI PORUČILI: Ovo je dodatni pritisak na Zvezdu

Fudbal -

Crvena zvezda izdala je saopštenje povodom najave selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da će privatno tužiti Zvezdana Terzića.

"I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi FK Crvena zvezda, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub. Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, FK Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glasgov Rendžersom a sve sto imamo, reći ćemo na sudu", navodi se u saopštenju FK Crvena Zvezda.

Podsetimo, Stojković oglasio se danas povodom saopštenja u kojima je spominjano njegovo ime nakon VAR penala na utakmici Superlige između Spartaka iz Subotice i Partizana.

Piksi je istakao da je "Terzić prešao crvenu liniju" i da nema nameru da trpi uvrede i klevete.

"Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana", rekao je poručio je Stojković.

Kurir sport

Bonus video:

07:46

TERZIĆ NAJAVIO 3 POJAČANJA NA ZIMU: Šteta bi bila ispustiti takvog igrača, igra LŠ, došao bi besplatno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track