ZVEZDA OTPUTOVALA ZA GLAZGOV: Stanković u ŠKOTSKU poveo 22 fudbalera, i GOBELJA u avionu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga evrope

ZVEZDA OTPUTOVALA ZA GLAZGOV: Stanković u ŠKOTSKU poveo 22 fudbalera, i GOBELJA u avionu!

Fudbal -

Crveno-beli neće trenirati na Ajbroks parku

Crvena zvezda će sutra od 21.00 čas gostovati ekipi Rendžersa u Glazgovu u okviru prvog meča osmine finala Lige Evrope. Ekspedicija je otputovala u Škotsku, a trener Dejan Stanković poveo je 22 fudbalera.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na spisku putnika su se našli: Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović, Kristijano Pićini, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Rišairo Živković, Nemanja Motika, Ohi Omojuanfo i Milan Pavkov.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsetimo, Crvena zvezda je završila prvoplasirana u grupi F sa 11 osvojenih bodova, čime je obezbedila direktan prolaz u osminu finala Lige Evrope. S druge strane, Rendžers je u grupnoj fazi osvojio osam bodova, što je bilo dovoljno za drugo mesto, ali su u doigravanju eliminisali Borusiju iz Dortmunda ukupnim rezultatom 6:4.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras neće imati trening na ''Ajbroks parku'', već će samo Dejan Stanković održati konferenciju za medije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track