01:28

Bije ko koga dohvati! Pogledajte dosad neviđenu makljažu u srpskom fudbalu: Mlatili se igrači i navijači

propast

DOSAD NEVIĐENA TUČA I MAKLJAŽA U SRPSKOM FUDBALU: Ovde se nije znalo ko koga bije, mlatili se IGRAČI I NAVIJAČI (VIDEO)

Fudbal -

Nemile scene na utakmici nižerazrednog fudbala između Jedinstva iz Malog Zvornika i Sloge iz Lipničkog Šora

Neviđene, u najmanju ruku sramotne scene dolaze sa malih fudbalskih terena u Srbiji. Umesto da se igra fudbal, uživa u golovima i lepim potezima, dešavaju se ulične tuče, kafanske makljaže, po sistemu - ne zna se ko koga bije!

Tuča, Jedinstvo Mali Zvornik, Sloga Lipnički Šor
foto: Printskrin

Na utakmici Mačvanskog okruga u nižerazrednoj ligi između klubova Jedinstva iz Malog Zvornika (plavi dresovi) i Sloge iz Lipničkog Šora (crveni dresovi) desila se masovna tuča između fudbalera, ali i publike. Dobro pogledajte video koji vam donosimo...

01:28

Bije ko koga dohvati! Pogledajte dosad neviđenu makljažu u srpskom fudbalu: mlatili se igrači i navijači

Video koji vam prikazujemo pokazuje opšti metež na terenu, uličnu tuču između fudbalera, kafansko pesničenje i makljažu, prave brutalne scene kojima nije mesto na fudbalskim terenima.

Tuča, Jedinstvo Mali Zvornik, Sloga Lipnički Šor
foto: Printskrin

Ova utakmica prvobitno je trebalo da bude odigrana tokom prethodnog vikenda, ali je zbog snega odložena i pomerena za sredu. Prema navodima očevidaca zategnutoj atmosferi kumovao je glavni sudija, dok problema ima i u sudijskoj organizaciji gde su neka lica u ozbiljnom sukobu interesa.

Tuča, Jedinstvo Mali Zvornik, Sloga Lipnički Šor
foto: Printskrin

Posle svega, FK Jedinstvo iz Malog Zvornika kažnjen je gubitkom bodova, a pobeda je dodeljena FK Sloga iz Lipničkog Šora službenim rezultatom 3:0. Domaćinu takođe preti i oduzimanje bodova zbog propusta u organizaciji i uletanju navijača na teren.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track