ŽELIM DA SANJAŠ UBIJENU DECU, JER RUSIMA LIŽEŠ DU*E: Skandalozna objava bivše supruge fudbalera Anatolija Timoščuka!
Foto: EPA, Facebook

bolesno

ŽELIM DA SANJAŠ UBIJENU DECU, JER RUSIMA LIŽEŠ DU*E: Skandalozna objava bivše supruge fudbalera Anatolija Timoščuka!

Fudbal -

Nadežda Navrotska izvređala nekadašnjeg muža sa kojim ima dve ćerkice

Anatolij Timoščuk brutalno je napadnut od strane bivše supruge Nadežde Navrotske. Ona nije birala reči kada mu se obratila putem društvenih mreža, ogorčena što nije osudio specijalnu operaciju ruske vojske u Ukrajini.

Nadezda Navrotska
foto: Printskrin/Fejsbuk

FS Ukrajine pokrenuo je postupak da se Anatoliju Timoščuku oduzmu sva priznanja i trofeji koje je osvojio u Ukrajini, igrajući za reprezentaciju i Šahtjor iz Donjecka, kao i trenersku licencu. Njega su pored supruge javno napali bivši i sadašnji ukrajinski fudbaleri.

Nadezda Navrotska
foto: Printskrin/Fejsbuk

- Vidi, ovo su sve naša ukrajinska deca, isto kao i tvoja deca. I svaki dan ih ubijaju ljudi kojima ti sada ližeš dupe. Zajedno sa njima, ubijaš ukrajinsku decu. Doslovno to radiš svaki dan kada tamo u Rusiji jedeš u restoranima, plaćaš sveštenike i kurve, kada kupuješ odeću i točiš gorivo. Svaki dan plaćaš porez i tim novcem kupuju rakete koje ubijaju našu decu - napisala je Navrotska na društvenim mrežama i dodao:

- Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si da uživaš u patnji vlastite dece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići da radiš bilo gde u svetu. Zašto danas plaćaš ubistvo naše dece? Jednom si mi rekao da sam veštica, ali želim kao i svaka ukrajinska majka da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu decu svaki put kada zaspite.

deca
foto: Printscreen

Nadežda Nađa Navrotska živi u Minhenu sa dve devojčice koje je dobila iz braka sa Anatolijem Timoščukom. Bili su u braku 16 godina, a razveli su se 2016. Ukrajinski fudbaler danas živi u Sankt Peterburgu sa Ruskinjom Anastasijom Klimovom.

Anatolij Tiimoščuk
foto: EPA / PETER POWELL

Nadežda Navrotska je i prethodnih godina davala skandalozne intervjue u ukrajinskim medijima blateći bivšeg muža. Njihov sukob traje od 2016. godine kada su se razišli, a ona ga je često optuživala da ne plaća redovno alimentaciju, te da se ne pojavljuje na sudskim ročištima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track